Volg ons op

Speeltuinen particulier

Je kiest uit een van onze 9 basistorens en vult deze aan met een glijbaan (kleur naar keuze) en eventueel een schommel (@swing). Wil je de toren graag verder uitbreiden? Dat kan met de leuke aanbouwmodules. Zo kan je zelfs 2 torens kiezen en deze verbinden met de aanbouwmodule @Bridge. Daarna kan je hem nog aanvullen met extra accessoires zoals schommels, een basketring, een hangstoel of zelfs een verrekijker, bel of brievenbus. Kleuren en vormen in overvloed. Blue Rabbit is een merk van het Belgische bedrijf KBT.

Jij kiest uit de vele mogelijkheden en maakt zo van deze standaard- modellen een unieke speeltuin voor jouw kids. Je kan hem zelf monteren, afhalen of door ons laten leveren en/of plaatsen.

Je kiest uit een van onze 9 basistorens en vult deze aan met een glijbaan (kleur naar keuze) en eventueel een schommel (@swing).

Wil je de toren graag verder uitbreiden? Dat kan met de leuke aanbouwmodules. Zo kan je zelfs 2 torens kiezen en deze verbinden met de aanbouwmodule @Bridge.

Daarna kan je hem nog aanvullen met extra accessoires zoals schommels, een basketring, een hangstoel of zelfs een verrekijker, bel of brievenbus. Kleuren en vormen in overvloed.