Volg ons op

Wie zijn we?

Wij zijn Jurgen en Elien. Man en vrouw én de bezielers van Cosikids.
Samenwerken doen we al een tijdje met JV Creations.
Daar is het buitenschrijnwerk wat de klok slaat: gevelbekleding, terrassen, carports, poolhouses, tuinkantoren, tuinhuizen en zo veel meer. Zolang het maar in hout is en nog liefst in tropisch hardhout.

Toen in 2020 de coronacrisis uitbrak, voelden wij dit ook.
Jurgen had plots even meer tijd en begon aan de lang beloofde speeltuin voor onze kids Thibo en Caro. Elien was blij want stiekem droomde ze van een tweede business nl. boomhutten, speeltuinen, kinderkamers… En ja, Jurgen kreeg de kriebels te pakken. Cosikids bleef geen droom meer.
We begonnen onze extra business uit te werken en Cosikids was geboren, het heeft zelfs geen 9 maanden geduurd 🙂 Onze twee kinderen vinden het zalig. Ze zijn onze inspiratiebron en drijfveer. En dat ze graag alles uittesten, hoeven we je niet te vertellen…

Intussen hebben we een team achter ons staan, dat elke dag het beste van zichzelf geeft, en waar we zeer dankbaar voor zijn. Zonder hen, geen JV Creations en Cosikids.

Bij JV Creations vinden we persoonlijke service, duurzame materialen en kwaliteit heel belangrijk. Dit trekken we nu door naar Cosikids. We werken hiervoor samen met professionele partners.

Ons doel is speelplekken ontwerpen en bouwen waar kinderen zich kunnen uitleven. Hun plekje waar ze zich kunnen terugtrekken en op een veilige manier kind kunnen zijn, zowel in de tuin als binnen.
Ook voor horecazaken, winkels, wachtzalen, scholen, gemeente, kinderopvang… denken wij graag mee. Wij hebben standaard constructies die we kunnen plaatsen, maar werken met plezier een uniek ontwerp op maat uit.

Plannen om jouw kinderen hun eigen droomplekje te bezorgen?
Laat het ons weten op info@cosikids.be
Je hoort snel van ons.

Jurgen en Elien
hun cosikids: Thibo en Caro

& hun team